Dakisolatie

Opzoek naar dakisolatie ?

U kunt jaarlijks honderden euro’s besparen op uw energierekening door uw dak te isoleren. Dakisolatie kan u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van dakisolatie. Soms kan middels dakrenovatie het huis beter worden geïsoleerd, in andere gevallen is een compleet nieuw dak de beste oplossing. Snel Dakwerken is de specialist in dakisolatie voor . Door uw dak te isoleren zult u direct stookkosten gaan besparen, tot wel 30 procent aan energiekosten! Laat deze kans niet schieten en vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor dakisolatie in . dakisolatie dakisolatie dakisolatie dakisolatie dakisolatie dakisolatie dakisolatie dakisolatie dakisolatie

Dakisolatie optimaliseren met een nieuw dak

Bij energiebesparing wordt niet altijd rekening gehouden met de voornaamste bron van verlies; het dak. Veel oudere daken zijn niet efficiënt geïsoleerd, er gaat enorm veel energie verloren, het hele jaar door. Wanneer het dak enkele decennia oud is kan het verstandig zijn om te investeren in een compleet nieuw dak. Daarmee zult u niet alleen tot 30 procent besparen op uw energieverbruik, u zult ook besparen op onderhoud en reparatie aan het dak. Zo slaat u twee vliegen in één klap! Daarnaast zit u er deze winter warmpjes bij met een nieuw dak dat goed geïsoleerd is. Ook in de zomer biedt dakisolatie meer bescherming tegen de zon, ook op de airco zult u kunnen besparen! Meer weten? Informeer direct naar de mogelijkheden bij Snel Dakwerken in .

Dakisolatie voor renovatiewerkzaamheden

Het is niet altijd nodig om een dak compleet te vervangen. Snel Dakwerken kan de situatie ter plekke bekijken en in overleg met u de juiste aanpak bepalen. Wanneer uw dak in goede staat verkeert kunt u deze waarschijnlijk laten isoleren . Dan wordt de isolatie onder de bestaande dakbedekking aangebracht. Door een isolatielaag aan te brengen wordt de warmte in de winter binnen gehouden en in de zomer komt er minder hitte van buiten in het huis. Er zijn geen terugkerende kosten, u zult wel jaarlijks energiekosten besparen.

Goedkoop uw dak laten isoleren

Energie EN kosten besparen? Denk eens aan deze opties:

 • Er zijn diverse premies en subsidies voor het verduurzamen van particuliere woningen. Vraag het na bij de gemeente of neem contact op met Snel Dakwerken.
 • In een aantal gevallen is het ook mogelijk om een overzetdak te plaatsen. Dit is een zeer snelle manier om een nieuw dak te plaatsen met als bijkomend voordeel een isolerende werking.
 • Wellicht zijn er meer eigenaars in uw straat die collectief energie en kosten willen besparen met een nieuw dak. Vraag het na en neem direct contact op met Snel Dakwerken voor een scherpe prijs. voor het duurzaam maken van uw woning.
 • Combineer het plaatsen van een nieuw dak met het verduurzamen van dit dak met bijvoorbeeld zonnepanelen of een “groen” dak.

Dakisolatie is beter voor het milieu en voor uw gezin

Het milieu besparen en kosten besparen kan gecombineerd worden. Bijvoorbeeld door een groen dak te plaatsen. Niet alleen ziet een groen dak met beplanting er prachtig uit, het heeft ook een isolerende werking. Dakisolatie kijkt naar alle mogelijkheden voor prettiger wonen. Wooncomfort, energiebesparing, duurzaamheid en kosten op de lange termijn, dit zijn allemaal onderwerpen waar Snel Dakwerken rekening mee houdt. Neem direct contact op voor meer informatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Dakwerken Snel. Alle Rechten Voorbehouden