Dakrenovatie

Opzoek naar dakrenovatie ?

Het dak van een huis heeft veel te verduren. Door weer en wind, vallende takken en dieren die “huis houden” is periodiek onderhoud aan uw woning van groot belang. Niet alleen ziet uw dak er beter uit, u kunt met renovatiewerkzaamheden en dakreparatie de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Dakrenovatie laat u uiteraard uitvoeren door Snel Dakwerken, uw partner in reparatie, renovatie en vervanging van daken in alle soorten en maten. Naast het uitvoeren van werkzaamheden kan Snel Dakwerken u daarnaast ook advies geven betreffende het juiste onderhoudsschema, de mogelijkheden voor isolatie en de mogelijkheden en kosten van een nieuw dak. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan zonnepanelen? Of wellicht is een overzetdak voor u de ideale oplossing? Neem voor dakrenovatie in vandaag nog contact op met Snel Dakwerken. dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie dakrenovatie

Dakrenovatie voor schade aan het dak

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe worden kosten voor dakreparatie en renovatie bepaalt?

 • Er wordt gekeken naar het type dak, denk aan platte daken of hellende daken.
 • Het materiaal van de dakbedekking is van invloed op de kosten.
 • De mogelijkheden voor reparatie moeten worden onderzocht.
 • Naast de dakbedekking kan er ook schade ontstaan in de constructie van het dak.

U ziet het, standaard prijzen voor renovatie zijn onmogelijk. Daarom biedt Snel Dakwerken u een inzichtelijke offerte voor alle werkzaamheden op basis van een scherpe prijsstelling. Dakrenovatie in hoeft niet duur te zijn!

Wanneer is een dakrenovatie niet de juiste keuze?

In sommige gevallen is dakrenovatie niet de beste keuze. Wanneer het dak een bepaalde leeftijd heeft bereikt kan het zijn dat renovatie niet meer kosteneffectief is. Het kan ook zijn dat een nieuw dak kosten bespaart door de energiebesparing. Snel Dakwerken zal voor dakrenovatie in altijd een eerlijk advies geven over de beste en meest kosteneffectieve aanpak. Naast onderhoud, reparatie en renovatie kan Snel Dakwerken ook compleet nieuwe daken installeren.

Kosten besparen op dakrenovatie

Het is niet altijd noodzakelijk om een compleet nieuw dak te kopen. Een overzetdak is bijvoorbeeld een snelle en goedkope wijze om een nieuw dak te plaatsen. U kunt ook informeren naar de mogelijkheden voor subsidie en premies voor het verduurzamen van uw woning. Door dakrenovatie in uit te voeren in combinatie met milieubewuste aanpassingen kunt u geld besparen. Informeer bij Snel Dakwerken naar alle mogelijkheden.

De beste dakbedekking voor uw dak

Het is niet altijd noodzakelijk om een ouder dak geheel te vervangen. Bij dakrenovatie is het ook mogelijk om alleen de dakbedekking te vernieuwen. Er zijn verschillende materialen die van toepassing zijn voor verschillende soorten daken. Hier zijn de meest voorkomende soorten dakbedekking bij dakrenovatie :

Voor een hellend of gebogen dak

 • Dakpannen uit verschillende materialen
 • Leien in natuurlijke en synthetische materialen
 • Een rieten dak met een helling van minimaal 45 graden

Voor een plat of gebogen dak

 • EPDM, een synthetisch rubber dat zeer duurzaam is
 • Bitumen, de standaard in België
 • Beplanting voor een groen dak met optimale isolatie

Meer weten over dakrenovatie ? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan zonder kosten.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Dakwerken Snel. Alle Rechten Voorbehouden