Dakwerken Borsbeek

Opzoek naar dakwerken Borsbeek?

Dakwerken Snel Borsbeek voor al uw dakwerkzaamheden.

Het dak is misschien wel het meest belangrijke deel van de woning, toch wordt er niet altijd de meeste aandacht aan besteed. Snel dakwerken Borsbeek is dé specialist in uw regio die altijd klaar staat voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en installatie van een compleet nieuw dak. Snel dakwerken Borsbeek biedt altijd de juiste oplossing op maat die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Welke uitdaging u ook heeft, Snel dakwerken Borsbeek brengt u passende offerte uit. Neem direct contact op voor meer informatie. dakwerken Borsbeek dakwerken Borsbeek dakwerken Borsbeek dakwerken Borsbeek dakwerken Borsbeek dakwerken Borsbeek dakwerken Borsbeek dakwerken Borsbeek dakwerken Borsbeek

De staat van dakwerken Borsbeek

De kwaliteit van daken in Borsbeek laat nogal eens te wensen over. Door achterstallig onderhoud, of vanwege de hoge kosten van een nieuw dak. Snel dakwerken Borsbeek helpt u bij het bepalen van de benodigde werkzaamheden en kiest altijd de oplossing die past bij uw belangen. Soms is renovatie de meest effectieve keuze, soms kunt u beter kiezen voor een nieuw dak. Naast de kosten voor een nieuw dak speelt ook de levensduur een belangrijke rol evenals de onderhoudskosten. Snel dakwerken Borsbeek zal in overleg met u de juiste aanpak bepalen.

Reparatie en onderhoud bij Snel dakwerken Borsbeek

Een dak kan tientallen jaren meegaan mits deze op de juiste wijze wordt onderhouden. Wanneer er dakpannen breken tijdens slecht weer of bij het vallen van een zware tak kan Snel dakwerken Borsbeek snel ter plekke zijn voor een spoed reparatie. Soms kan dakrenovatie Borsbeek de levensduur van een bestaand dak aanzienlijk verlengen. Of wellicht is een overzetdak de beste oplossing, dat is een zeer snelle en kosteneffectieve procedure. Onderhoud en vervanging van daken is maatwerk, Snel dakwerken Borsbeek helpt u bij het bepalen van de juiste keuze.

Welke daken komen we vaak tegen in Borsbeek?

 • Daken met helling zijn de bekende spitse daken onder een scherpe hoek. Dit is het meest voorkomende type dak in Borsbeek. Vaak worden er dakpannen op hellende daken gelegd, die zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Het is ook mogelijk andere materialen te gebruiken.
 • Een plat dak zien we vaak bij wat modernere woningen. Deze daken zijn doorgaans bedekt met bitumen op basis van ruwe aardolie en worden regelmatig vervangen door EPDM dakbedekking met een langere levensduur. Het is ook mogelijk om een milieubewust groene dakbedekking te plaatsen.
 • De gebogen daken verschijnen steeds vaker in het stadsbeeld, al geeft niet elke gemeente toestemming deze daken te installeren. Een groot voordeel van een gebogen dak is de extra ruimte in huis.

Wil u meer weten over de verschillende soorten daken? Neem direct contact op met Snel dakwerken Borsbeek.

Snel dakwerken Borsbeek geeft advies over duurzaamheid

Steeds meer mensen kiezen voor duurzame oplossingen. Dat is niet alleen beter voor het milieu maar kan ook geld besparen. Wellicht zijn er subsidieregelingen voor uw woning beschikbaar. Ook kan dakisolatie Borsbeek u veel geld besparen, en heeft u al nagedacht over zonnepanelen? Snel dakwerken Borsbeek geeft u graag informatie over deze nieuwe en duurzame ontwikkelingen.

Wat kost Snel dakwerken Borsbeek?

Het is niet altijd verstandig om vaste prijzen te noemen, elke situatie is immers anders. Daarom geeft Snel dakwerken Borsbeek u liever een offerte op maat. Dan betaalt u de scherpste prijs voor een oplossing die perfect aansluit op uw wensen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Dakwerken Snel. Alle Rechten Voorbehouden